логотип Fiat

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

FIAT НА ЖЕНЕВСЬКОМУ МІЖНАРОДНОМУ АВТОСАЛОНІ 2018 РОКУ | Новости | Продажа Fiat в Украине

FIAT НА ЖЕНЕВСЬКОМУ МІЖНАРОДНОМУ АВТОСАЛОНІ 2018 РОКУ

 

 

 

На Женевському міжнародному автосалоні в 2018 році бренд Fiat демонструє свій асортимент в найбільш повному, ніж будь-коли, вигляді – тут представлені сім’ї S-Design і Mirror, які пропонують рішення для самих останніх вимог до стилю, індивідуальності та зв’язку.

Женевський автосалон побачить дебют 124 Spider S-Design, поруч з 5-дверним Tipo і 500X S-Design, всі автомобілі з дуже різними характеристиками і присвячені тим, хто хотів би висловити свій власний динамічний характер, вибравши для цього автомобіль з відмінною ідентичністю.

S-Design – це дійсно відповідь Fiat тим, хто шукає стиль і зміст з сучасним, динамічним і відмітним характером. У цій обробці автомобіль являє собою набір спортивності, стилю і спокуси, здатний завоювати автомобілістів з першого погляду. У нього є безпомилкова індивідуальність, яка відображає незвичність молодого динамічного споживача. У перший раз спеціальна серія приносить успіх модельному ряду FIAT і ідеально підходить для обох світів, втілених брендом – функціональної та емоційної сторін Fiat.

Але в Женеві Fiat – це не просто все про S-Design. На ділянці стенду також буде представлена сім’я Mirror, перша спеціальна серія, яка охоплює всю сім’ю 500. Спеціальні серії Fiat завжди були унікальною особливістю бренду, однією з ключових факторів успіху багатьох моделей в лінійці FIAT, і, перш за все, знакового Fiat 500, автомобіля, який поставляється в безлічі версій, і дослідив найрізноманітніші території, тим самим продовживши свою унікальну вічну молодість. У своїй довгій історії деякі з найбільш пам’ятних версій включають в себе 500C від Gucci, 500 Diesel, 500 Riva та недавні випуски 500-60 і Anniversary, присвячені 60-річчю ікони дома Fiat.

З моменту свого запуску Fiat 500 порушив всі правила на традиційному ринку, показуючи, що навіть невеликий автомобіль може генерувати сімейство доступних і привабливих моделей, здатних гарантувати максимальні рівні індивідуальності і функціональності, і стати гучним міжнародним успіхом в плані багажника. Вісімдесят відсотків всіх вироблених автомобілів Fiat 500 продаються за межами Італії, а в 2017 році значок Fiat став провідною машиною в восьми країнах світу, а також потрапив в лідери в інших семи країнах.

У версіях 500L і 500X Fiat 500 відходить від класичної класифікації сегмента, поєднуючи характеристики різних категорій і даючи життя двом автомобілям, які є точками відліку в відповідних сегментах. Таким чином, сімейство 500 пропонує три різних автомобілі з точки зору покликання і індивідуальності, які відповідають вимогам усіх клієнтів і зростаючому попиту на нові враження, в той же час продовжуючи ділитися тим же оригінальним і характерним захоплюючим стилем знака Fiat.

І дійсно, стиль, поряд з технологією, безсумнівно, є плюсом нової серії Mirror, для всієї сім’ї 500, завдяки 7-дюймовому радіо HD Live UconnectTM з сенсорним екраном з високою роздільною здатністю і інтеграції Apple CarPlayTM і сумісності з Android AutoTM, завдяки чому автомобіліст може насолоджуватися водінням в цілковитій безпеці.

Таким чином, з сім’ями Mirror і S-Design бренд Fiat відповідає найостаннішим потребам ринку і пропонує кожному клієнтові можливість висловити свою індивідуальність також і через автомобіль, яким вони керують.

Стенд Fiat укомплектований широким асортиментом аксесуарів і продукції, розроблених і спроектованих Mopar для персоналізації кожного автомобіля.

Сім’я S-Design

Fiat 124 Spider S-Design

Дебютувати в Женеві буде новий Fiat 124 Spider, спеціальна серія, яку відрізняють динамізм і спортивність тріумфального двомісного родстера від дому Fiat. Представлений в багатій комплектації «Luxury», він матиме додаткові деталі стилю, які обов’язково привернуть шанувальників високої продуктивності і сильних емоцій за кермом під відкритим небом. Дійсно, Mopar®, офіційний сервісний партнер Fiat щодо послуг, запасних частин і оригінальних аксесуарів, допомоги на дорозі і обслуговування клієнтів, розробив ексклюзивний пакет аксесуарів для кожного автомобіля в базовій комплектації. Нова колекція включає в себе стабілізатор поперечної стійкості, передню стійку і задні дзеркала з полірованої сталі. Цю унікальну зовнішність доповнюють 17-дюймові легкосплавні диски спеціального дизайну, трикольоровий значок в задній частині і яскрава червона смуга, яка надає кузову класичний вид, низький центр ваги і посадочне місце, нахилене назад до задньої осі, забезпечуючи стрункий силует з пропорціями елегантного спортивного автомобіля.

І, як якби стилю було недостатньо, оснащення автомобіля також вищого класу. 124 Spider S-Design завжди пропонує в базовій комплектації такі особливості: чотири подушки безпеки, автоматичний клімат-контроль, радіо mp3 з USB-портом і чотирма динаміками, шкіряні сидіння і кермо, нижній щиток і окантовка передньої панелі з видимими швами, круїз-контроль і система Keyless Go. В автомобілі також є система захисту від зіткнення з пішоходами Active Hood Lift System, подвійні хромовані вихлопні труби і протитуманні фари.

І коли двигун заводиться, емоції теж набирають обертів: Fiat 124 Spider S-Design оснащений надійним 1,4-літровим чотирициліндровим турбодвигуном з технологією MultiAir, яка забезпечує потужність 140 к.с. і крутний момент 240 Нм, а також шестиступінчастою механічною і автоматичною коробкою передач. Робочі показники з механічною коробкою передач є винятковими: максимальна швидкість 215 км/год і і розгін від 0 до 100 км/год за 7,5 секунди (тоді як для автоматичної версії – 214 км/ч і 7,6 секунди). У підвісці 124 Spider використовується архітектура з подвійним поперечним важелем спереду і багатоважільна підвіска multilink ззаду, спеціально налаштована для більшої стійкості при гальмуванні і на поворотах. Рульове управління є точним і чутливим з системою електропідсилювача. Коротше кажучи, поєднання рульового управління і підвіски дозволяє мати полегшену раму, а збалансований розподіл ваги і двигун з турбонаддуванням забезпечують відчуття динаміки при водінні. Шумоізольований кожух (NVH) і шумопоглинальне переднє вітрове скло також допомагають забезпечити вишукану тиху їзду.

Fiat 500X S-Design

Fiat 500X в комплектації S-Design, являє собою виграшне поєднання міської спортивності, стилю і спокуси, здатне завоювати симпатії кого завгодно з першого погляду – бездоганна індивідуальність, розрахована на молоду, міську публіку.

Автомобіль на стенді, S-Design Cross, оснащений високопродуктивним 170-сильним двигуном 1.4 MultiAir і має автоматичну трансмісію AT9 і повний привід. Його ексклюзивна матова ліврея має ексклюзивні деталі з полірованої сталі Myron, включаючи бічні молдинги, дверні ручки, передній спойлер, обід задніх фар, ручку багажника і кришки дзеркал. Він також пропонує тоновані задні вікна. Колісні диски автомобіля на стенді – 18-дюймові і мають відмітне двобарвне забарвлення. Нарешті, ксенонові фари, також з полірованої сталі, надають 500X динамічний і відмітний вид, який впізнається відразу. Ці темні деталі також відображені в стилі інтер’єру, наприклад, на передній панелі і в молдингах центрального тунелю і дверних панелей. Знову ж в інтер’єрі, спеціальні сидіння S-Design мають спортивну тканину з вишитим логотипом мідного кольору.

З S-Design, неповторна елегантність 500X доповнюється штрихами сучасного стилю і спортивної індивідуальністю.

Fiat Tipo 5-Door S-Design

Для сім’ї Tipo, включаючи 4-дверну, 5-дверну версії і універсал, в 2017 році були відзначені деякі важливі результати продажів: більш ніж 180 000 автомобілів були продані в більш ніж 50 країнах в регіоні EMEA. У Європі, в другий рік поспіль, саме автомобіль сегмента C зареєстрував найвищі темпи зростання продажів у порівнянні з попереднім роком, що становить 4,1% від загальної частки ринку. Це стабільний лідер ринку в Італії з часткою 20,7%, а для бренду Fiat це друга за величиною автомобільна лінія після Fiat 500, причому 70% продажів припадає на Італію.

Секрет його успіху – неперевершена вигода, яку забезпечує поєднання відмінною індивідуальності, простої лінійки, високою практичності, вираженої кращим внутрішнім простором пасажирського салону і багажника в своїй категорії і дивно низькою ціною і експлуатаційними витратами.

Сім’я S-Design не була б повною без Tipo S-Design, виставленого в Женеві в версії з 5 дверима в ексклюзивному сірому забарвленні Metropoli Grey. Автомобіль відразу впізнається завдяки його відмінній широкій горизонтальній решітці з обробкою Piano Black, яка охоплює всю передню частину. Її доповнює ще більш агресивна особливість фар Bi-Xenon з такою ж окантовкою, як і решітка, продуктивність яких підвищена на 30% в порівнянні зі стандартною версією. Елементи Piano Black також присутні в краях спортивних повітрозабірників, які оточують протитуманні фари, і в кришках дзеркал заднього виду. Нові 18-дюймові легкосплавні диски з алмазною обробкою надають ще один дуже динамічний штрих іміджу автомобіля, при цьому версія доповнюється тонованими задніми вікнами і такою деталлю, як ручки, пофарбовані в колір кузова.

Інтер’єр пройшов повний рестайлінг, при цьому сидіння і обробка виконані з сильною відмітною індивідуальністю.

Подвійні шви сидінь зі шкіри та тканини Airtex і ручка важеля перемикання передач, ідеально поєднуються з тканиною в поперечну смужку на рульовому колесі. Передня панель має вставки з «Piano Black» і велику сіру панель на всю ширину кабіни. Рульове колесо і чохол важеля перемикання передач мають таку ж блискучу чорну обробку, як і панель.

Під капотом представленого на виставці автомобіля ховається турбодизельний двигун 1.6 Multijet 120 к.с. з автоматичною коробкою передач DCT з подвійним зчепленням, здатний забезпечити 120 к.с. (88 кВт) при 3750 об/хв з максимальним крутним моментом 320 Нм при 1750 об/хв, забезпечуючи виняткову плавність при перемиканні передач і швидкий, акцентований відгук.

Версія S-Design, доступна також в чорному кольорі Cinema Black, сірому Coliseum Grey, червоному Amore Red і білому Gelato White з 120-сильним дизельним двигуном 1,6 Multijet з механічною коробкою передач, бензиновим двигуном 110 к.с. 1.6, E-Torq з автоматичною коробкою передач або 120-сильним 1.4 T-jet на подвійному паливі (бензин та LPG), є характерним, стильним доповненням до сімейства Tipo і незабаром також буде пропонуватися на універсалі Tipo Station Wagon.

На додаток до своїх численних унікальних естетичних особливостей Tipo S-Design також пропонує кращі технології і можливості зв’язку в базовій комплектації, включаючи новітню 7-дюймову систему HD Live UconnectTM з кольоровим сенсорним екраном з високою роздільною здатністю і ємнісним датчиком, дозволяючи користувачеві прокручувати зображення, як на планшеті. Крім того, команди управління дозволяють водію вільно взаємодіяти з Siri завдяки технології Siri Eyes Free. Fiat Tipo S-Design – це дуже вдалий додаток Tipo: дійсно, його базове устаткування включає в себе як інтеграцію Apple CarPlayTM, так і сумісність з Android AutoTM, що дозволяє автомобілістам безпечно і інтуїтивно взаємодіяти зі своїм смартфоном.

Зокрема, Apple CarPlayTM дозволяє користувачеві отримувати доступ до сумісного змісту і додатків, які є на їх iPhone, взаємодіючи з радіо-дисплеєм або голосовими командами. Водій може переглядати маршрути на картах, дзвонити і приймати телефонні дзвінки, отримувати текстові повідомлення та слухати музику, не відриваючи погляду від дороги.

Система також сумісна з Android AutoTM, який передає зручності Android автомобілю, шляхом «проектування» додатків і функцій на центральний дисплей. Це дозволяє користувачеві отримувати інформацію і використовувати функції Google під час руху простим і безпечним способом.

Автолюбителі також можуть використовувати Google MapsTM для отримання напрямків для руху або доступу до музики і спілкування з друзями завдяки додаткам для обміну повідомленнями.

Android Auto, Google Play і Google Maps є товарними знаками корпорації Google Inc.

Сім’я 500 Mirror

Лінійка Fiat з найкращими можливостями зв’язку

Нова сім’я Mirror вписується в давню традицію Fiat щодо полегшення доступу до все більш високотехнологічного обладнання і технологій, які спрощують життя як водіїв, так і пасажирів. Спеціальні серії 500X Mirror, 500L Mirror і 500 Mirror обладнані новітніми технологічними новинками, що дозволяє автолюбителям підключати смартфон до інформаційно-розважальної системи UconnectTM практичним і безпечним способом.

У сім’ї Mirror 7-дюймова система HD Live UconnectTM (з сенсорним екраном з високою роздільною здатністю) може бути інтегрована з Apple CarPlayTM і сумісна з Android AutoTM, дозволяючи користувачеві «відображати» середу свого смартфона на бортовому дисплеї, і таким чином використовувати її основні функції в цілковитій безпеці.

Команди на кермі також дозволяють водієві, не відволікаючись, використовувати основні функції Uconnect, а також Siri, завдяки технології Siri Eyes Free.

Але нові технологічні можливості в сім’ї Mirror не зупиняються на досягнутому. Водії можуть також встановити на своєму автомобілі інноваційну систему Mopar® Connect. Вона поєднує послуги віддаленої допомоги та функції управління, щоб гарантувати спокій на дорозі, а також спокій від того, що автомобіль постійно контролюється через смартфон.

Також доступна на замовлення паркувальна камера заднього виду (тільки на 500X і 500L) і інтегрована навігаційна система TomTom 3D.

Стиль цих трьох автомобілів також черпає натхнення зі світу технологій, починаючи з розмальовки в відтінках синього – еталонного кольору для hi-tech і комунікаційних можливостей. Кожна з трьох версій також відзначена логотипом «mirror» на стійці дверей і декількома відмінними хромованими вставками.

Нова серія 500 Mirror, 500X Mirror і 500L Mirror спеціально розроблена для клієнтів, які найбільше зацікавлені в можливості комунікації і шукають останні тенденції в області інформаційно-розважальних систем, не залишаючи без уваги стиль.

Зокрема, Fiat 500 Mirror присвячений світу Millennials і поставляється як в версії седана зі скляним дахом, так і у версії кабріолета. Fiat 500L – це автомобіль для сімей, які завжди на зв’язку, з новим синім розфарбуванням Venezia Blue в поєднанні з ексклюзивним матовим сірим дахом і 17-дюймовими легкосплавними колісними дисками з алмазною обробкою на замовлення. 500X Mirror – це автомобіль для молодих динамічних автомобілістів з абсолютно новим матовим синім кольором Jeans Blue, 17-дюймовими легкосплавними матовими чорними колесами з алмазною обробкою і передніми фарами Bi-Xenon. Усередині спортивна ексклюзивна матова панель Jeans Blue і нова спеціальна оббивка, яка виділяє сидіння синьою строчкою.

Інтегрований Apple CarPlayTM і сумісність з Android AutoTM

Можливо, самою специфічною особливістю системи UconnectTM, встановленій на версіях Mirror, є інтеграція Apple CarPlayTM – найрозумнішого і безпечного способу використання iPhone під час водіння – і його сумісності з Android AutoTM, новою інформаційно-розважальною системою, призначеною для використання всіх функцій Google.

Apple CarPlayTM дозволяє користувачеві отримувати доступ до сумісного змісту і додатків, присутнім на їх iPhone, взаємодіючи з радіо-дисплеєм або з голосовими командами.

Завдяки картам Maps, користувачі можуть переглядати маршрути руху, оптимізовані в залежності від умов руху, згадати місця, які вони відвідали нещодавно, і вибрати ті, що найбільш сподобалися. Вони також можуть дзвонити і приймати телефонні дзвінки, отримувати текстові повідомлення та слухати музику, не відриваючи очей від дороги.

Система також сумісна з Android AutoTM, який дозволяє, щоб додатки і функції смартфона користувача «відображалися» на дисплеї в середині автомобіля, тому автолюбитель може легко і надійно отримати всю інформацію, необхідну під час водіння..

Водій може використовувати Google MapsTM для отримання напрямків руху та доступу до музики, мультимедійного контенту і улюблених програм для обміну повідомленнями. Проста безпосередня взаємодія з пристроями гарантує зручність підтримки однієї і тієї ж операційної системи навіть в автомобілі, для постійного перебування на зв’язку і безпечного водіння і означає відмінну якість життя на борту, а також поліпшену ергономіку.

Android Auto, Google Play і Google Maps є товарними знаками корпорації Google Inc.

Fiat 500X Mirror

Заснований на комплектації Pop Star, новий 500X Mirror – ідеальне поєднання стилю та технології, що відрізняється ексклюзивними кольоровими комбінаціями і спеціальним базовим обладнанням. Автомобіль на виставці в Женеві має нову унікальну матову ліврею Jeans Blue (доступну на замовлення) і витончені сатиновані хромовані елементи, такі як зовнішні ручки дверей, бічні молдинги, протитуманні фари, ковпачки для дзеркал і багажні дуги на даху, останні на замовлення. Зовнішній вигляд підкреслюють значок «Mirror» на стійці дверей, елегантні 17-дюймові чорні легкосплавні диски алмазної обробки і ефективні ксенонові фари. Привертає й інтер’єр, де ексклюзивна передня панель в кольорі Blue Jeans гармонує з новою оббивкою сидінь з синьою стрічкою.

Крім того, в базовій комплектації доступна 7-дюймова система HD LIVE UconnectTM, як і для всієї сім’ї  Mirror, разом з інтеграцією Apple CarPlay і сумісністю з Android AutoTM.

Автомобіль на виставці оснащений двигуном 1.4 MultiAir 140 к.с. і трансмісією DCT, в лінійці також є бензиновий двигун 1,6 e-TorQ 110 к.с., 1.3 Multijet II 95 к.с. і 1.6 Multijet II потужністю 120 к.с., також з трансмісією DCT і двигун на подвійному паливі, бензин і LPG, 1.4 T-Jet 120 к.с.

Fiat 500 Mirror

500 Mirror повертається в Женеву в оновленій версії, заснованій на комплектації Lounge. Доступний як в версії кабріолета, як автомобіль на виставці, і в версії седана (зі скляним дахом), екстер’єр нової спеціальної серії відрізняється елегантними хромованими деталями, такими як дзеркала заднього виду і панель на передніх бамперах, протитуманні фари, значок «Mirror» на стійці дверей і ексклюзивне блакитне розфарбування Azzurro Italia, доступне в якості альтернативи забарвленням базовій комплектації.

Природно, інтер’єр також має низку видатних відмінностей, включаючи 7-дюймову систему HD LIVE UconnectTM, доступну в базовій комплектації сім’ї Mirror, з інтегрованим Apple CarPlay і сумісністю з Android AutoTM. Версія, представлена на стенді, також демонструє 16-дюймові лекгосплавні диски і спеціальні сидіння Mirror, доступні на замовлення, і пропонує відвідувачам можливість ознайомитися з функціями нової послуги Mopar Connect. 500 Mirror доступний з усіма двигунами версій Lounge в лінійці Fiat 500.

Fiat 500L Mirror

500L Mirror, виставлений на автосалоні, представить нове ексклюзивне синє розфарбування Venezia blue і матовий сірий дах combo з хромованими елементами на передній і задній панелях бампера, бічні молдинги і відповідні кришки дзеркал сірого кольору Matte Gray. Кінцевий результат є вражаючим і візуально викликає відчуття світу високих технологій. Результат «сертифікований» значком «Mirror» на стійці дверей. Автомобіль на виставці укомплектований протитуманними фарами, 17-дюймовими легкосплавними дисками з алмазною обробкою, переднім підлокітником в центрі, задніми паркувальними датчиками з камерою заднього виду і ексклюзивною системою Hi-Fi BeatsAudio. Під капотом автомобіля бензиновий турбодвигун 1,4 TJet 120 к.с. на подвійному паливі.

500L Mirror доступний з усіма двигунами комплектації Pop Star в лінійці 500L.

Mopar® Connect: віддалене підключення, найкращий захист

У новій лінійці Mirror Mopar® Connect доступний на замовлення. Це інноваційний набір підключених сервісів, призначених для забезпечення безпеки і дистанційного керування автомобілем, який може бути інтегрований з послугами Uconnect LIVE з додаванням нових функцій: дійсно, клієнти, які вибирають Mopar® Connect, мають доступ до цілої серії додаткових послуг, знову ж через додаток Uconnect LIVE. До них відносяться допомога на дорозі або навіть допомога в разі аварії, а також визначення місця розташування автомобіля після крадіжки. Також можливо управляти деякими функціями віддалено, наприклад, блокувати або розблокувати двері або відправляти оповіщення, якщо автомобіль перевищує певну межу швидкості або залишає контрольну зону, раніше обмежену на карті. Нарешті, Mopar® Connect дозволяє переглядати місце розташування припаркованного автомобіля і інформацію про його стан, таку як рівень зарядження акумулятора, тиск в шинах і рівень палива.

Завдяки послугам Mopar® Connect, клієнт має негайний доступ до даних про автомобіль і отримує повідомлення про те, коли потрібні звичайні і позачергові заходи з технічного обслуговування. Це означає, що замовнику забезпечується підвищена безпека і захист на дорозі, а також спокій і постійний контроль над автомобілем з доступом через смартфон.

Стенд Fiat

Стенд в Женеві готовий прийняти гостей з типовою італійською елегантністю і стилем. Це новий виставковий простір, який відображає форми і відповідає вимогам сучасного дизайну. У цьому випуску Міжнародного автосалону до автомобілів Fiat також приєдналися автомобілі Abarth, щоб підкреслити зв’язок між двома брендами. Два світи збережуть свої характерні риси і будуть представлені на легко пізнаваних майданчиках стенду, які розділені, але примикають один до одного без чітких розділових ліній.

Грація і динамічність відрізняють дві площадки, але без створення перешкод, а мультимедійний контент, який видно з усіх боків стенду, побудований так. щоб залучати відвідувачів, зацікавити їх і віртуально переносити їх в подорож по світах Fiat і Abarth.

Також буде організована спеціальна площадка, де відвідувачі зможуть ближче познайомитися з оригінальними аксесуарами, розробленими Mopar® в партнерстві з брендом Fiat. Особливо примітна нова унікальна кольорова схема легкосплавних колісних дисків, доступна в 11 різних відтінках, і це один з елементів, за допомогою якого Mopar розширює концепцію індивідуального підходу, типового елемента італійської традиції, застосовуючи його до світу автомобілів, щоб запропонувати автолюбителям незліченні можливості для персоналізації свого автомобіля.

 

 

 

 

 

1 марта 2018

© 2019 Офіційний імпортер FIAT ТОВ «НІКОЛЬ-МОТОРС» RSS