логотип Fiat

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

FIAT Є ЛАУРЕАТОМ ПРЕМІЇ «BEA WORLD – BEST EVENTS AWARDS» | Новости | Продажа Fiat в Украине

FIAT Є ЛАУРЕАТОМ ПРЕМІЇ «BEA WORLD – BEST EVENTS AWARDS»

 

Концерн FCA Group з комунікаційними проектами брендів Fiat і Fiat Professional отримав три премії в першому випуску конкурсу «Bea World – Best Events Awards», який після попередніх одинадцяти випусків «EuBea – European Best Event Awards» тепер став глобальним. З цього року, дійсно, престижні Золоті слони – символ мудрості, сили і довголіття – будуть оскаржуватися головними героями індустрії подій з усього світу. Присуджувати їх буде журі, що складається з представників основних компаній, що інвестують в події, комунікації і живе спілкування..

Два слони за проект «Fiat 500 Forever Young Experience»

Проект «Fiat 500 Forever Young Experience», присвячений знаковій моделі бренду, який саме цього року відзначає свій 60-річний ювілей, виграв два слони. Це ще одна важлива мета, досягнута великим маленьким Fiat, автомобілем, здатним залишатися вірним собі, завжди молодим і завжди сучасним протягом шістдесяти років історії звичаїв, моди і суспільства.

Організований агентством Ideal європейський тур «Fiat 500 Forever Young Experience» виграв два бронзових слони: один в категорії «Запуск продукту/ послуги» і один в категорії «Рекламне турне», і вперше ця премія була присуджена виробнику автомобілів. Ці дві нагороди підтверджують творчу оригінальність цього проекту, який відтворив атмосферу 1957 року в трьох містах – Каннах, Мюнхені та Мадриді – в ознаменування 60-річчя Fiat 500.

Кожен етап туру відбивав місцеву культуру обраних місць і завершився в Мадриді приголомшливою подією, в якій брали участь майже сто акторів і статистів в костюмах, чарівні старовинні магазини, що представляють деякі італійські майстерні в області моди, їжі і дизайну і класичні автомобілі Fiat 500. Незаперечною зіркою всього туру «Fiat 500 Forever Young Experience» став спеціальний випуск 500-го, присвячений 60-й річниці, який як зірка кіно проїхав по червоній доріжці на набережній в Каннах, в знаменитому Вінер Платц в Мюнхені і на вулиці Хорхе Хуан да Калье де Серрано, одному з найпопулярніших місць відпочинку в Мадриді.

6 декабря 2017

© 2019 Офіційний імпортер FIAT ТОВ «НІКОЛЬ-МОТОРС» RSS