логотип Fiat

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

FIAT 500 RIVA, «НАЙМЕНША ЯХТА В СВІТІ» – СИМВОЛ ВИДАТНОЇ ІТАЛІЙСЬКОЇ КРАСИ | Новости | Продажа Fiat в Украине

FIAT 500 RIVA, «НАЙМЕНША ЯХТА В СВІТІ» – СИМВОЛ ВИДАТНОЇ ІТАЛІЙСЬКОЇ КРАСИ

 Fiat 500, запущений в 1957 році, дуже посприяв розвитку автомобілебудування в Італії і швидко став культовою моделлю, продажі якої складуть понад 4 млн. примірників. Це були роки DolceVita, протягом яких країна швидко розвивалася і оновлювалася динамічно і з ентузіазмом. Легендарний 500 вийшов за межі задоволення зростаючої потреби зробити мобільність доступною і відбив глибинний інтерес до життя цілого покоління. Таке ж вираження життєвої сили і в той же період проектувала компанія Aquarama – швидкохідні яхтиRiva, синонім елегантності і досконалості. Справжній символ престижу, виконаний з якісних матеріалів преміум-класу, розроблявся з ретельним опрацюванням деталей і застосуванням найкращого досвіду ручної роботи.

На сьогоднішній день новий 500 Riva можна замовити у всіх дилерських центрах Fiat (для більш детальної інформації і цін зайдіть на сайти localpress). Ексклюзивна обмежена серія, яка виділяється своїм унікальним зовнішнім виглядом і вишуканими деталями, створена у партнерстві з Riva, легендарним брендом в морському світі, синонімом елегантності і італійського стилю. Елементи стилю відображені на передній панелі, наприклад: перемикач передач вирізаний з цілісного червоного дерева, а приладова панель, також з червоного дерева, має інкрустації з клена. Ця чудова деревина, яка використовується для виготовлення яхт Riva і привілейованих автомобілів класу преміум по-новому інтерпретується на Fiat 500 за рахунок поєднання сучасних технологій і професійної ручної роботи.

Знаковий Fiat отримав позачасову привабливість Riva і став автомобілем, який поєднує в собі стиль і конструктивні особливості обох брендів.Дві абсолютні легенди в світі автомобілів і яхт зустрілися, щоб створити новий об’єкт бажань – символ видатної італійської краси.

Fiat 500 Riva може бути також кабріолетом: ця версія підтверджує неповторний стиль, завдяки цінним породам дерева, і відданість до деталей, які роблять з будь-якої поїздки ексклюзивний круїз.

 

Автомобіль, який був народжений від моря, щоб спокусити місто

Новий Riva 500 націлений на публіку, яка хоче мати на суші таку ж винятковість як у AquarivaSuper – культової моделі сучасного виробництва Riva – і доступність, яка зробила Fiat 500 знаковим: якісні матеріали та унікальний стиль, щоб відчути на міських вулицях емоції морського круїзу.
Кузов в «SeraBlue», ексклюзивному кольорі для цієї обмеженої спеціальної серії, який є одним з найбільш шанованих в палітрі, пропонованій для AquarivaSuper, знакової яхти італійської верфі і спадкоємиці легендарної Aquarama.
Версія кабріолета має новий синій верх, створений спеціально для даної версії, в той час як у седана чорний колір панорамного даху робить його особливо елегантним.

Зовнішній вигляд прикрашають унікальні деталі: хромовані обтічники дзеркал, також як ручки і обробка капота, яка підкреслює обтічний стиль капота в повній відповідності з яхтами Riva. Крім того, подвійна аквамаринова лінія, що проходить уздовж лінії пояса, підсилює м’який профіль 500-го і нагадує красиву лінію яхти. І, нарешті, на автомобілі абсолютно нові і ексклюзивні 16-дюймові 20-спицеві легкосплавні диски зі спеціальною синьою обробкою, розробленою спеціально для цієї серії. Не випадково, спеціальна серія дійсно носить назву Riva: це єдиний 500, який поступився місцем на капоті логотипу морської легенди, який знаходиться на колісній арці, на дерев’яній вставці на бічній панелі і на панелі приладів.

Емоції і комфорт на борту

Усередині центральна частина приладової панелі з червоного дерева ручної роботи з кленовими інкрустаціями пропонує пасажирам розкіш і тепло життя на борту, що підкреслюється логотипом Riva. Виконання приладової панелі зажадало інноваційного інженерного підходу: дерево накладається на надлегку карбонову оболонку, щоб забезпечити стабільність, гнучкість і міцність, які не втрачаються з часом. Кленові вставки, виконані вручну, роблять воістину унікальним кожне окреме виконання. Дерево – найприродніший з матеріалів – поєднується з передовою технологією, в результаті чого досягається абсолютна досконалість, так само, як на яхтах Riva: ідеальне поєднання новітніх технологій і майстерності ручної роботи.
Дверні пороги і ручка важеля перемикання передач, вирізані з цільного шматка, також зроблені з червоного дерева, в той час як для сидінь була відібрана ексклюзивна шкіра PoltronaFrau® кольору слонової кістки, зі строчкою зі слонової кістки різних відтінків. Окантовка сидінь «SeraBlu», а ремені безпеки також кольору слонової кістки. Кольори і матеріали нагадують ексклюзивну атмосферу AquarivaSuper, створюючи гострі відчуття і комфорт.
Увагу до деталей можна побачити всюди в гармонійній і елегантній палітрі. Килимки спеціально виконані з пругами кольору слонової кістки і контрастними швами «SeraBlue», як килимок багажника, на якому є також дерев’яна вставка з тисненням Riva.

Повна лінійка двигунів

Новий 500 Riva пропонує широкий спектр високопродуктивних двигунів з низькою витратою палива і увагою до навколишнього середовища, про що свідчить їх підтвердження типу на рівні Euro 6.
Такі двигуни, як випробуваний і перевірений чемпіон ощадливості 1.2 Fire 69 к.с., також доступні з функцією ECO. Цей двигун працює в поєднанні зісмарт-генератором, спеціальним аеродинамічним пакетом і новими шинами, які гарантують низький опір коченню і високу стійкість до зношування. Всі разом ці удосконалення виражаються в реальній економії на поточні витрати і безпечному впливі на навколишнє середовище. Одна цифра для всіх: загальний обсяг викидів CO2 всього 99 грамів на кілометр. Крім того, бензинові 2-циліндрові двигуни TwinAir 0,9 см3 потужністю 85 л.с. і 105 к.с. є реальним, доступним рішенням для максимізації вигод для навколишнього середовища і для вашої кишені.

На такій машині не міг не бути дизельний двигун 1.3 Multijet 95 к.с. І дійсно, Fiat 500 пропонує єдиний в даному сегменті автомобіль з турбодизельним двигуном. Двигун 1.3 Multijet є флагманом автомобільної техніки від FCA і забезпечує більшу автономію поряд з низькими експлуатаційними витратами, при цьому без шкоди для комфорту і задоволення від водіння. З вихідною потужністю 95 л.с. при 3750 оборотах на хвилину, він здатний досягати максимальної швидкості 180 км/год і розганяється від 0 до 100 км/год за 10,7 секунди. Крім того, використання турбокомпресора із змінною геометрією дозволяє двигуну забезпечити високий крутний момент на низьких оборотах: 170 Нм при 1250 об/хв і максимальним обертовим моментом 200 Нм при 1500 об/хв – все для більшої плавності ходу і приємного водіння.
Залежно від двигуна, є 5 або 6-ступінчаста механічна коробка передач або роботизована коробка передач Dualogic.

Комфорт, безпека і інфотейнмент

news_22-07-2016_2

Нова спеціальна серія пропонує публіці широку гаму обладнання. Крім естетичних елементів, які роблять його унікальним, Fiat 500 Riva забезпечує безпеку завдяки семи подушкам безпеки, системі ABS в комплекті з EBD (електронний розподіл гальмівного зусилля), ESC (електронна система контролю стійкості), ASR (антибуксувальнасистема), системаHillHolder, яка допомагає водієві при старті на підйомі, і HBA (система екстреного гальмування), помічник при екстреному гальмуванні. Також в базовій комплектації є автоматичний кондиціонер, протитуманні фари, світлодіодні вогні денного ходу і персоніфікований екран TFT з аквамариновим фоном і логотипом Riva.
Крім того, в базовій комплектації передня панель з сенсорним екраном системи UconnectTM 7 “HD LIVE з ефектом планшета і дисплеєм HD, останнє досягнення в інформаційно-розважальних системах. Ця система пропонує широкий спектр функцій, включаючи сервіси UconnectTM LIVE в базовій комплектації, системи голосового зв’язку Bluetooth, розпізнавання голосу і безліч варіантів музики на додаток до радіо FM/AM. Водій може підключити свої мультимедійні пристрої за допомогою USB або за допомогою допоміжного роз’єму 3,5-мм, а такожможе виконати потокову передачу музики через Bluetooth від сумісних смартфонів. На замовлення надаються цифрове радіо (DAB) і вбудований 3D-навігатор TomTom.

Система BeatsAudioTM 

Новий Fiat 500 Riva пропонує новітні аудіо відчуття від BeatsдоктораDre, системи створеної, щоб революціонізувати можливості слухати музику в салоні автомобіля. На замовлення клієнт може також обладнати свій автомобіль ексклюзивною системою BeatsAudioTM, розробленою спільно з BeatsдоктораDre. Зокрема, система BeatsAudioTM має загальну потужність 440 Вт і має цифровий 8-канальний підсилювач, що включає передовий алгоритм вирівнювання частотних характеристик, який може відтворити весь спектр звуку, який артист відчуває під час запису в студії.
Аудіо система BeatsAudioTMвключає 8-канальний підсилювач потужністю 440 Вт, два купольнітвітери, встановлені на передніх стійках, два мідвуфери 165 мм в передніх дверях, два широкосмугові динаміки 165 мм в задніх бокових панелях і один сабвуфер 200 мм в ніші запасного колеса в центрі багажного відсіку.
Разом з екраном TFT для спідометра і приладів, що забезпечують водіння, приладова панель автомобіля забезпечує «повністю цифровий режим їзди», зберігаючи класичне компонування приладової панелі Fiat 500 з розташованими по колу приладами і круглими кнопками.

22 июля 2016

© 2019 Офіційний імпортер FIAT ТОВ «НІКОЛЬ-МОТОРС» RSS