логотип Fiat

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

4 ЛИПНЯ FIAT 500 ВІДСВЯТКУВАВ СВІЙ ЮВІЛЕЙ НА КАПРІ З RIVA | Новости | Продажа Fiat в Украине

4 ЛИПНЯ FIAT 500 ВІДСВЯТКУВАВ СВІЙ ЮВІЛЕЙ НА КАПРІ З RIVA

 Оригінальний захід був організований вчора на мальовничому острові Капрі, щоб відсвяткувати 59-ту річницю Fiat 500. Запущений в Турині якраз 4 липня 1957 року «великий маленький автомобіль» став культовою моделлю, продажі якої складуть майже чотири мільйони машин. П’ятдесят років по тому, в 2007 році, народився новий 500: це був успіх продажів в більш ніж ста країнах по всьому світу, по дорогах яких їздять майже два мільйони цих автомобілів. Починаючи з 2015 року, неповторна конструкція 500 була оновлена ​​і насичена ще більшою кількістю технологій, версій двигуна і пропозиціями кастомізації – це був розвиток бренду за рахунок удосконалення елементів, які перетворили його в шедевр.

У цьому році, в центрі уваги 500 Riva, який «окупував»найзнаменитіші місця Капрі своєю позачасовою елегантністю: незліченна кількість версій та інтерпретацій 500 ніколи не перестають дивувати. Новітнє поповнення є ексклюзивним випуском обмеженої кількості машин, які виділяються своїм унікальним дизайном і цінними деталями. Вони були розроблені в партнерстві з Riva, всесвітньо відомим суднобудівним брендом, синонімом елегантності і стилю. Дві абсолютні легенди в світі автомобілів і яхт зустрілися, щоб створити новий жаданий продукт, який символізує видатну італійську красу і представлений знаменитими господарями на воістину чарівній арені.

500 зливається з позачасовою привабливістю Riva, щоб стати автомобілем, який поєднує в собі стиль і конструктивні особливості обох брендів. Спортивний кузов підкреслюється лакофарбовим покриттям «SeraBlue», ексклюзивним кольором для цієї обмеженої спеціальної серії і одним з найбільш цінних з палітри, запропонованої для яхт AquarivaSuper, в той час як елементи оздоблення інтер’єру зроблені з справжнього червоного дерева з кленовим вставками, розробленими з використанням унікального та інноваційного процесу у виробництві автомобілів і тих же сортів деревини, які використовуються на яхтах Riva.

Для цього автомобіля, натхненного морем, який додасть чарівності на дорогах, не могло бути кращого фону, щоб відсвяткувати свій ювілей, ніж скелі Фаральйоні і площа Умберто I на чудовому острові Капрі. Атмосфера була такою ж, як в 60-е, «вибухом з минулого», в якому наступник легендарного 500 знову був безперечною зіркою гламуру і елегантності, які зробили Італію знаменитою у всьому світі.

5 июля 2016

© 2019 Офіційний імпортер FIAT ТОВ «НІКОЛЬ-МОТОРС» RSS