логотип Fiat

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

Загрузить Adobe Flash player

AUTOBEST 2016 FIAT TIPO – КРАЩИЙ В ЄВРОПI | Новости | Продажа Fiat в Украине

AUTOBEST 2016 FIAT TIPO – КРАЩИЙ В ЄВРОПI

 Бажана нагорода була присуджена в ході захоплюючої вчорашньої церемонії в Мілані. На думку журі, Fiat Tipo є видатним продуктом, здатним задовольнити середнього європейського клієнта з точки зору дизайну, двигунів, сприйняття якості, комфорту, універсальності і відмінного співвідношення ціна-якість.

Церімонія нагородження Autobest 2016 пройшла в театрі Ветра в Мілані вчора ввечері. Переможцем став новий Tipo, саме останнє доповнення до лінійки Fiat, яка максимізує співвідношення ціна-якість – що є вирішальною концепцією функціональної сім’ї Fiat – і укомплектована так, як клієнти дійсно цінують, з доступним вибором і прозорою комерційною пропозицією. Чудові потенціали нової моделі підтверджують більш ніж 15000 замовлень, отриманих за трохи більше двох місяців з моменту його запуску.

Новий Fiat Tipo був обраний міжнародним журі Autobest 26 у складі автомобільних журналістів з 26 європейських країн,  які охоплюють 91% від загальної чисельності населення континенту. Члени журі незалежної організації, створеної в 2001 році, присудили автомобілю 1492 балів за тринадцятьма різними параметрами, в тому числі дизайн, комфорт, економічність експлуатації, керованість, ціна, мережа обслуговування, доставка запасних частин, універсальність і вартість при перепродажу. Іншими словами, автомобіль повинен бути кращою покупкою для більшості європейських споживачів, щоб виграти заповітну нагороду.

Новий Fiat Tipo випередив інших чотирьох фіналістів – новий Opel Astra, новий Hyundai Tucson, Honda HR-V і Mazda CX-3, що робить його третьою моделлю Fiat, яка виграла цю нагороду – рекорд серед брендів, оцінених Autobest: перший був Panda (у 2003 році ), а другий – Linea (в 2008).

Церемонія нагородження Autobest 2016 є першою після того, як журі було розширено, щоб включити одинадцять нових членів, що представляють Австрію, Бельгію, Францію, Ірландію, Італію, Нідерланди, Норвегію, Португалію, Іспанію, Швецію і Великобританію.

12 февраля 2016

© 2019 Офіційний імпортер FIAT ТОВ «НІКОЛЬ-МОТОРС» RSS